„Винаги в неделя” тръгва с жива връзка от Бейрут

12 септември 2012 | 16:44 Дачев
На горещия стол срещу Николай Бареков сяда вицепремиерът Цветан Цветанов

Тази неделя, 16 септември от 15:30 ч.  неделното предаване на TV7 „Винаги в неделя” започва новия си сезон. Екипът на предаването е подготвил интересни гости и ексклузивни материали, с които ще се бори с конкуренцията в неделния следобед.

Предаването ще посрещне зрителите си с обновени декори и  интригуващи рубрики. В пилотното издание Вероника Чанева ще разговаря с гласа-легенда Васил Найденов за любовта на живота му и творческите му планове за бъдещето. Колоритната Сашка Васева ще представят Божана Филипова и Мартин Вълчев в рубриката Кафене „Виенско колело”. Инна Пелева ще покаже лукса и разкоша в Османската империя, а директно от Турция ще научим повече за скандала, който сериалът „Великолепният век” е предизвикал там.

От 16:30ч. очаквайте и хитовия певец на лято 2012 – Графа в непринуден разговор с Николай Бареков.

Строго пазена тайна бе  ексклузивният материал на Диляна Гайтанджиева, която ще предава на живо от Бейрут интервю, разкриващо истината за атентата в Бургас.

Веднага след него - в 18:00 ч. и до края на информационно-развлекателния блок в 18:45 - на горещия стол срещу Николай Бареков ще седне министърът на вътрешните работи и вицепремиер Цветан Цветанов, който ще коментира атентата в Бургас, акцията „Кокаиновите крале” и предстоящите предизборни планове на ГЕРБ.
Въпроси към министъра могат да бъдат задавани през уеб-сайта на шоуто.




ИЗБРАНО