Цветанка Ризова и Мирослава Иванова правят сутрешен блок, спират ”На 4 очи” и ”Почивна станция”

22 август 2012 | 15:17 Дачев
Пада "Почивна станция" и "На четири очи", идва "Всяка неделя"

Събуди се...” ще събужда зрителите на Нова ТВ на
есен

По различен, неочакван и зареждащ начин ще се събуждат зрителите на Нова ТВ от тази есен. Причината – стартът на новия съботен блок „Събуди се...”, който ще дава начало на уикенда от септември.
Напълно нов тв тандем ще отговаря за събуждането - Цветанка Ризова иМирослава Иванова, която зрителите познават от преди години, когато за кратко  бе водещ на сутрешния блок „Здравей, България”.

Макар за първи път да застават една до друга пред камера, Цветанка Ризова и Мирослава Иванова са дългогодишен и утвърден тандем като екип в предаването „На четири очи”, изминало 13 сезона (2000 - 2012 г.), където Мирослава бе главен редактор. Сега продължават съвместната си работа, но в ефира на „Събуди се...”, където всяка от тях ще води своя собствена рубрика.

* * * * * * *

До 23 юни 2012 в продължение на повече от 5 месеца сутрешният съботен блок се правеше от продуцентите "Междинна станция" (предаването "Почивна станция"), които обаче започват да правят "Всяка неделя" с Кевор Кеворкян.

* * * * * * *

Новото предаване "Събуди се..." ще се отличава с динамика и ще предлага различен и нестандартен поглед към заобикалящата ни действителност и актуалните събития - уверяват от медията.
Ще се противопоставят позиции, ще се търси непотърсената и нечута гледна точка, ще се вниква в забавната страна на нещата и ще се прави освежаващ сутрешен микс от сериозни, забавни и неочаквани съставки.

„Събуди се...” ще предлага голяма доза интерактивност, разнообразни гости и теми, както и множество рубрики - от септември 2012 г.




ИЗБРАНО