Започнаха да снимат III сезон на „Под прикритие”, кастинг за статисти

20 август 2012 | 15:53 Дачев

След близо три месеца интензивна подготовка и работа по сценария, на 27 август край Бургас започват снимките на третия сезон на култовия сериал на БНТ „Под прикритие”.

Подготовката за снимки се оказа най-трудната в логистично отношение, защото предстои екшън от световен мащаб и на световно ниво. Каскадите са много по-сложни и опасни, а действието ще се вихри по планините, на морския бряг, като ще слезе дори и на морското дъно с уникални подводни снимки. 

„Невероятни са обратите във взаимоотношенията между героите, често пъти сблъсъкът между тях е фатален. Сценарият има една динамика, която е истинско предизвикателство както за актьорите, така и за екипа, който ще реализира продукцията”, отбеляза програмният директор на БНТ1 Севда Шишманова в интервю за предаването „Денят започва с култура” тази сутрин .

„Под прикритие” зададе стандарт на българския телевизионен пазар за високо продукционно ниво и добър мениджмънт, които показаха как от локален един продукт може да се превърне в световен. „Новината за зрителите си остава тази, че ги очаква един взривоопасен и изключителен трети сезон”, каза още Севда Шишманова и отхвърли като абсурдни спекулациите, че БНТ ще спре сериала.

* * * * * * *

Тази седмица екипът на "Под прикритие" организира кастинг за статисти, които да се включат в снимките на трети сезон. Прослушването ще се състои на 24 август (петък) от 18:00 ч. в Bedroom Beach на Cacao Beach в Слънчев бряг. Набират се жени и мъже от 18 до 45-годишна възраст.

Одобрените кандидати е необходимо да бъдат в района на Слънчев бряг в периода от 27 август до 3 септември.


ИЗБРАНО