От понеделник - дебют на ”Нещата от живота”

24 юни 2012 | 15:05 Дачев
Всеки делничен ден, веднага след „Тройка на разсъмване“ по радиото, огнената водеща застава на екран в половинчасовото шоу по телевизията

На 25 юни в 10:30 ч. е телевизионният дебют на един от най-обичаните радиогласове – Милена Златкова
Феновете на емоционалната водеща ще я гледат в ефира на TV7 всеки делничен ден в половинчасовото токшоу „Нещата от живота“. Така борбената Милена получава страхотната възможност да даде още повече гласност на проектите, с които от години помага на хората.

„Нещата от живота” са за ранобудните и мързеливците, бунтарите и страхливците, за майките и бащите, за обичащите и тези, които изживяват любов... Там заедно ще се обсъжда всичко, което вълнува зрителите – здравето, образованието и любовта, законите или малките революции, които правим всеки ден. „Нещата от живота” за мен са това, на което искам да науча детето си и да споделя с близките си – обич, внимание, доблест и страст. Много страст“, коментира Милена новото си амплоа в ефира на TV7.

* * * * * * * *

Първото издание на сутрешното токшоу ще запознае зрителите с екипа на предаването и неговия характер, а до края на седмицата Милена и нейните гости ще обсъдят българското училище, защо мъжете харесват футбол и какви са възможностите пред хората, които не могат да имат деца.

Освен отделната тема, всяко предаване ще анонсира още културни събития, премиерни филми, театрални постановки, концерти, изложби, ще дава предложения за приятно прекарване на уикенда с необоходимата на зрителя информация. 
 
Всеки делничен ден зрителите на TV7 ще виждат своите истории и мнение на екран и ще могат сами да определят темите на „Нещата от живота”, както и да споделят своите симпатии и проблеми с изразените гледни точки на специална фенстраница във Фейсбук - facebook.com/Zhivota .

* * * * * * *

През декември 2011 г. на церемонията "Жена на годината" Милена Златкова получи специалната награда „Работеща майка” от журито на конкурса. Милена стана донор на яйцеклетки, а призът тогава й бе връчен от многодетния баща, танцьора на салса Алфредо Торес.

* * * * * * * *

Закритата вече телевизия "Здраве" преди години правеше шоу със същото наименование, но вечерно, с участието на психолога Велизар Вангелов.
 


ИЗБРАНО