„Нещата от живота” с Милена - ново сутрешно токшоу по TV7 от 25 юни

9 юни 2012 | 16:21 Дачев
Милена Златкова от „Тройка на разсъмване” (радио "Витоша") ще нажежи ефира от понеделник, след две седмици

С началото на летните отпуски и ваканционното настроение, TV7 не почива и стартира още едно ново предаване. На 25 юни феновете на огнената Милена от „Тройка на разсъмване” ще видят своята любимка в нова светлина – тази на телевизионен водещ, която ще й даде възможност да разгърне и даде още повече гласност в национален ефир на проектите, с които от години помага на хората.

„Нещата от живота” ще върви по TV7 всеки делничен ден от 10:30 от 25 юни. В продължение на половин час Милена и нейните гости – обикновени хора с история и мнения, ще обсъждат теми като приятелството и любовта, връзките между поколенията.
Предаването ще дискутира обществени проблеми през личната и интимна гледна точка на гостите в студиото.

Освен отделната тема на всяко предаване, „Нещата от живота” ще анонсира културни събития, премиерни филми, театрални постановки, концерти, изложби, ще дава предложения за приятно прекарване на уикенда с необоходимата на зрителя информация.

Милена няма да изневери и на каузата си „за повече българчета” и периодично в „Нещата от живота” ще се обсъждат теми, свързани с репродуктивното здраве.

* * * * * * *

Всеки делничен ден зрителите на TV7 ще виждат своите истории и мнение на екран и ще могат сами да определят темите на „Нещата от живота”, както и да споделят своите симпатии и проблеми с изразените гледни точки - на специална фен страница във Facebook и на сайта на предаването.


ИЗБРАНО