Най-доброто от ”Евро 2012” - цял месец в ”Темата на спорта” по Нова ТВ

4 юни 2012 | 13:16 Дачев
Всеки ден от 8 юни до 1 юли, точно в полунощ, водещите Ивайло Даскалов и Петър Виденов ще правят 25-минутен обзор на най-важните спортни събития от изминалия ден, без да пропускат и най-горещите моменти от Европейското първенство по футбол ("Евро 2012") в Полша и Украйна.

Със старта шампионата този петък, стартира и ексклузивното издание на „Темата на спорта”. Всеки ден от седмицата в 24:00 ч. предаването ще прави обзор на най-важните спортни събития от изминалия ден, без да пропуска и най-горещите моменти.
Всяка вечер водещите ще поднасят на зрителите си хроника от най-значимите български и световни спортни събития, репортажи от излъчените в същия ден мачове от първенството в Полша и Украйна, анализ на най-интересните и ключови ситуации, кратък обзор и отзвук от случилото се в предишния ден, както и прогнози за предстоящите срещи.

Водещи на „Темата на спорта” са доказаните спортни имена Ивайло Даскалов и Петър Виденов, които ще представят най-актуалните български и световни събития с вълнуващи моменти от света на футбола и други спортове.

* * * * * * *

Повторенията са по канал "Нова Спорт" на следващия ден от 14:00 ч.



ИЗБРАНО