”Да ти паднат 100 хиляди” - финал в сряда

25 май 2012 | 10:51 Дачев
Финални битки с капаните предстоят следващата седмица до 30 май, когато е последното издание на играта

От понеделник до сряда в 21:00 ч. ще бъдат излъчени последните епизоди от първия сезон на телевизионната игра по Нова ТВ, като най-сериозно представени ще бъдат роднинските двойки – майки и синове и бащи и дъщери.
Началото ще поставят най-известната фенка на ФК „Левски” и баща й – Евдокия и Йордан Христови. Освен с любовта си към „сините” Ева е известна и с политическите си пристрастия – била е кандидат за общински съветник от листата на БСП за Габрово. Борбата за 100-те хиляди ще бъде внимателно инспектирана от баща й, който работи като инспектор в гражданска защита.

Във вторник гейм шоуто ще заеме мястото на сериала "Отплата" след края на първия сезон на поредицата, чийто последен епизод бе излъчен на 22 май.
В този ден семейство ще се бори за голямата награда - водещият Ники Кънчев ще посрещне син и майка от Пазарджик, Георги и Райна Харизанови. Георги учи журналистика и мечтае да стане разследващ журналист, а майка му е детска учителка.

Последните опити за спечелването на голямата награда ще бъдат в сряда, 30 май. Първи в студиото ще влязат Гергана и Петър Костови. Те са дъщеря и баща и ще внесат голяма доза артистичност. Гергана е театрална актриса и създател на трупата "ГМА" ("генномодифицирани артисти"). Била е радиоводещ, а в момента зрителите я познават като репортер в „Станция Нова”, където заслужено си е спечелила прозвището новата Супер Бианка заради цветните костюми, които носи и образите, в които се превъплъщава.

Евелина и Стилян Мирчеви, майка и син, ще бъдат последната двойка в първия сезон на предаването. Тя работи с недвижими имоти, а той – в областта на плащанията в интернет. Дали обаче ще успеят да приберат 100 000 в истински банкноти, ще стане ясно в сряда, 30 май.



ИЗБРАНО