Бокс офис: „Сексът и градът“ става ”Дневниците на Кари”

28 март 2012 | 17:48 Дачев
Машината за пари, наречена "Сексът и градът", се завърта отново. Един от най- печелившите сериали на НВО се завръща отново на екран.

Кой заложи на този проект? Кои са продуцентите, колко струва и кой инвестира във филма - ще разберете от предаването “Бокс офис”  на телевизия Bulgaria ON AIR.
Тази вечер в 19:15 часа предаването ще разкаже защо двигателите на култовия сериал не са поканени за новия проект.

* * * * * * *
 
След 10 години успех в телевизионния ефир, проектът „Сексът и градът“  ще носи друго заглавие – Дневниците на Кари ("The Carrie Diaries", САЩ 2012). Историята в новия сериал се развива през 80-те години на миналия век и е посветена на младата Кари Брадшоу - още тийнейджърка.
 
Сериалът се базира на книгата на писателката Кандис Бушнел – "Дневниците на Кари". От телевизионния канал са решили да назначат за продуценти на новите серии професионалистите, които правят сериала "Клюкарката" - техните имена са Джош Шварц и  Стефани Севидж. Сценаристката на сериала "Сексът и градът" Еми Харис  продължава работа и по новите серии.
 
След дълъг кастинг,  мениджърите  се спряха на  18-годишната актриса АннаСофия Роб (AnnaSophia Robb), която да изиграе ролята на Кари.
 
 


ИЗБРАНО