Финална 6-тица в ”Кастинг”, избор на 1 април

20 март 2012 | 15:02 Дачев
В поредния лайв в понеделник на филмовото риалити видяхме участниците в сцени от популярни криминални филми и сериала „Под прикритие”
 
Борещите се за роля в него се пребориха с класики в жанра като „Господин Никой”,„Няма нищо по хубаво от лошото време”, „Не знам, не чух, не видях” и разбира се –„Под прикритие”.
Актьорът Михаил Билалов, по известен като големия шеф на мафията – Джаро, беше специален гост на предаването снощи. Той видя резултатите от съветите, които бе дал на финалистите, и ги похвали за видимия напредък в изявите им. Асистентите Мариан Вълев, Димитър Коцев – Шошо и Боряна Пунчева отново бяха сред тях, за да ги подкрепят. В оценката и коментарите на журито се включи и другият специален гост на „Кастинг” – младият, но вече с големи международни награди режисьор Драгомир Шолев. 
 
На миналия лайв в публиката бе звездата от филмите на Гай Ричи - Вини Джоунс, който стискаше палци на Адриана Юрукова, която зрителският вот изпрати на елиминации. Вчера зрителите отново пуснаха най-малко есемеси за нея и Наталия Цекова, но този път журито избра шоуто да напусне именно Адриана.

* * * * * * *

Оттук нататък има още един лайв - в понеделник, 26 март, когато ще може да се гласува с SMS, както и на финала в неделя, 1 април. Тогава ще се определи победителят, който ще получи роля в III сезон на сериала "Под прикритие".
Финалът на "Кастинг" е в неделя, 1 април от 20:45 ч. по БНТ1. Специализираното жури и публиката тогава ще трябва да избират между 5 имена.

На всеки лайв линиите за гласуване се отварят, когато свършат изпълненията на всички участници - и се затварят малко преди края на шоуто. В останалите дни не може да се гласува. 

Принципът на гласуване с SMS се запазва и на самия финал, но в опростен вариант -  след излъчване на записаните сцени, линиите за гласуване се отварят и през това време петимата участници представят играта си в тях. След това линиите се затварят Когато резултатите от гласуването на зрителите са готови, се обявява участникът, получил най-много SMS-и (т.нар. "положително" гласуване). Така се определя крайният победител.

Решаващият глас на финала остава за публиката! Продължителността на финала е планирана в рамките на 90 минути.

Състав на финалната шестица (преди последния лайв):

- Анна Симова (студентка НАТФИЗ, 23 г.)
- Наталия Цекова (студентка НАТФИЗ, 27 г.) 
- Александра Иванова (ученичка, 17 г.)

- Стефан Маринов (сервитьор, 27 г.)
- Златко Ечев (инженер, 27 г.)
- Александър Стефанов (ученик, 18 г.).



ИЗБРАНО