Екзотични и традиционни начини за разтоварване от стреса

10 март 2012 | 08:56 Дачев
Пасивна или активна почивка? Казват, че средната продължителност на живота се е намалила, защото хората не успяват да овладеят напрегнатия ритъм на ежедневието

Водещият на "Ние и градът" по БНТ1 Кирил ще застане очи в очи с личната история на красавицата Христина Тушева. Освен че боксът я разтоварва, той й е помогнал да намери своя път и да се пребори с ниското самочувствие.

Тази неделя екипът на предаването ще бъде зад волана на линейка. Безспорно екипите на Бърза помощ познават комбинацията адреналин, опънати нерви и чувство за дълг.

Най-важният въпрос - дишате ли правилно? Всеки си има начини да разпуска, а за актрисата и певица Нети (Антоанета Добрева) йогата е начин да се преродиш. Освен че ще демонстрира в студиото дихателни техники, Нети ще разясни как точно те помагат да се тонизираме.

Разбира се, вечният спор между Симо и Боги този път ще бъде за пасивния релакс срещу по-екстремните начини да се разтоварваме. Който и да надвие в спора, едва ли ще търси слаби страни на тай масажа. Ще ви покажем как се прави и защо е толкова екзотичен.

Не пропускайте и Влади Въргала на стадион “Герена”. Това е само едно от местата, на които ще ни отведе Въргала. Той има какво да ни каже за лицата на града, хората и манталитета на пешеходеца.

„Ние и градът” е тази неделя от 11:00 ч. по БНТ1




ИЗБРАНО