Юлиан Вучков сътвори шоу по TV7

15 февруари 2012 | 10:20 Дачев
Невиждано тв шоу сътвори тази сутрин Юлиян Вучков. Половин час водещият обиждаше известни и малко известни опозиционни политици.

Словесната канонада на професора пред ТВ7 започна с психологически профил на бившата еврокомисарка Меглена Кунева, която той нарече “Пинокио”. Освен това тя говорила като повредена латерна, цитирала назубрени изречения от документи на ЕС и въобще била говорител на чужди идеи.
"Аз се забавлявам като я гледам, половината от гласувалите за нея са купени, а останалите са слънчасали" - предположи Вучков. Това сигурно са онези комплексирани жени, които смятат, че след като Бразилия има президент или Великобритания има кралица, дай и ние да имаме жена начело. Между другото английската кралица е една гъска и крайно време е тази британска монархия да пропадне, заклейми короната устатият професор.
 
Възрастният професор - ерген определи Народното събрание като "една квартална кръчма, а Цецка Цачева е мила провинциална жена, която няма замах да респектира".
 
Според Юлиян Вучков, Цветан Цветанов бил рязък и груб, Симеон Дянков не бил прост, вършила работа и кметицата на София Йорданка Фандъкова. Той препоръча веднага да бъдат уволнени здравният министър Стефан Константинов, Тотю Младенов, Николай Младенов и Вежди Рашидов. Върхът на бездарието в кабинета обаче бил министърът на икономиката Трайчо Трайков, който сричал и говорил като момче на поправителен изпит.
 
Ето останалите "диагнози" на професора: "Симеон Сакскобургготски е много ограничен, а Иван Костов е много мрачна фигура на прехода".

* * * * * * *

На 76-тия си рожден ден преди две седмици, Вучков разкри коя е жената до него - Диана - и как се е случила тяхната връзка, с използване на геврек. Признанията си докторът по литература, самонаричащ се "професор", направи тогава в ефира на Нова ТВ.
 


ИЗБРАНО