Драматичен финал на Star Machine в неделя

4 февруари 2012 | 14:22 Дачев
Кой ще е новият мачо в Холивуд? Коя ще е  новата изкусителка в Меката на киното?

На 5 февруари, неделя, от 19:45 по TV7 започва Grand Finale на "Машина за звезди" – първото българско актьорско риалити, което ще изстреля един щастливец към Фабриката за мечти.
15 момичета и момчета се борят за гласа на зрителите с мечтата за супер наградата  - двугодишна стипендия във Филмовата академия на Ню Йорк, чиито преподаватели провеждат лекциите си в "Юнивърсъл студиос" в Лос Анджелис.

Церемонията по връчването на отличията в Star Machine по нищо няма да отстъпва на зрелищата в Кодак театър, където провъзгласяват носителите на "Оскар". Водещите Иво Аръков и Лидия Инджова ще посрещнат на червения килим новите звезди на България. След като кандидатите за международна слава демонстрираха дарбите си в откъси от култови мюзикъли, комедии, екшъни и хорър истории, сега те ще оберат овациите в сцени от "Любовта в световното кино".

Публиката ще тръпне с героите от "Ромео и Жулиета", "Наистина любов", "Тетрадката", "Кармен", "Сибирският бръснар".
Няма да липсват и типичните за гилдията страсти и интриги - "Ангелите на Касиел" са убедени, че са били ощетени от журито заради "Петте димящи дула" и "Бандата на Марий". Може би автентична сантиментална история се разиграва и зад кулисите - говори се, че Явор и Диана преживяват жесток романс, въпреки сериозното й гадже.

Временното класиране води прекрасната Светла,  по петите й е красавецът Галин, а на трета засега позиция е страхотният Иво Желев. Журито ще обяви своите 4 приза - за най-добра мъжка и женска главна роля и за най-добри поддържащи персонажи. Ще бъде излъчен и ментор №1. Ще има и няколко много специални награди. Изненадите в неделя няма да имат край, обещават продуцентите.



ИЗБРАНО