„Море от любов” сe оттегля след 10 години в ефир

2 февруари 2012 | 13:06 Дачев
След 10 успешни години в ефира на bTV, токшоуто с елемент на риалити сe оттегля. В събота, 28 януари от 18 ч., бе излъчен последният епизод на предаването, чийто договор с bTV изтече

Резултатите на последното едночасово издание в съботната вечер са впечатляващи – 15% рейтинг и 41%  пазарен дял.

Първият епизод на емблематичното шоу е излъчен на 25 май 2002 г., което го прави едно от най-старите и доказали се във времето предавания. Още със старта си „Море от любов” се превърна във феномен, а в годините на съществуването си затвърди този статут, печелейки все повече фенове. В продължение на цяло десетилетие продукцията на „Глобал Филмс” остана непобедена като рейтинг от никой от конкурентите, изправили се срещу нея.

Успехът на шоуто се измерва не само чрез традиционно високите рейтинги, но и чрез факта, че то успя да запази позитивното отношение, уважението към хората, потърсили помощ, както и към аудиторията си.  Водещата Наталия Симеонова и екипът й не само се докоснаха до много човешки съдби, но и помогна на хиляди българи да намерят пътя към любовта и щастието си.

В специално съобщение се казва, че продуцентска компания „Глобал Филмс”, Наталия Симеонова и Магърдич Халваджиян благодари на верните почитатели на „Море от любов” за дългогодишната подкрепа, които са го превърнаха в една от най-успешните телевизионни продукции у нас.

* * * * * * * *

На мястото на предаването, следващата събота ще върви игрален филм ("Преследване на щастието", САЩ 2006, с  Уил Смит, Танди Нютън, Джейдън Смит, Дан Кастеланета и др.).



ИЗБРАНО