Двата полуфинални реванша в Карлинг Къп на живо

23 януари 2012 | 13:47 Дачев
Вторник и сряда - пряко по bTV Action

Във вторник вечерта, 24 януари, bTV Action ще излъчи първия полуфинален реванш от турнира „Карлинг Къп” между отборите на Кардиф Сити и Кристъл Палас. Отборът на Кристъл палас има преднина от един гол след срещата, която се игра на 10 януари на стадион „Селхърст Парк”. Какъв ще бъде отговорът на Кардиф Сити, зрителите ще видят на 24 януари от 21.45 часа. Коментарното студио преди срещата с водещ Петър Мисов започва в 21.00 часа. Негов гост ще бъдe Стефан Грозданов (старши треньор на "Монтана").       

На следващия ден, 25 януари от 21.45 ч., големите фаворити в турнира - Ливърпул и Манчестър Сити - ще излязат отново един срещу друг, този път на стадиона на „мърсисайдци”.
Дали момчетата на Кени Далглиш ще направят още една крачка към осмата титла и отбелязаният от Стиван Джерард гол на 11 януари ще им помогне, или ще срещнат сериозна съпротива от отбора на Роберто Манчини? Студиото преди срещата е с начало 21.00 часа, а от Антон Генов (бивш футболен съдия), който ще бъде гост в студиото, зрителите ще научат мнението му и прогнозата за срещата.



ИЗБРАНО