България Он Ер през уикенда

16 декември 2011 | 22:14 Дачев
Събота, 17 декември, 10:30 ч. - „Ноу Хау
Какво се случва със семейния бизнес когато партньорите се разделят в живота?
Певицата Теди Кацарова в откровена изповед за развода на родителите си и необходимостта да поеме „бизнеса“ с музикалното студио  Силвия Мюзик.
 "Ние живеем като в сапунен сериал, родителите ми вече не са заедно в живота, но аз поех бизнеса им. Те остават свързани от общите цели на компанията, в която новите им половинки също намериха място".
В какво се състои управлението на музикално студио, какви са последните проекти над които работят и още подробности "за тънкостите в занаята" ще сподели Теодора Кацарова в предаването „ KNOW HOW „  с продуцент Биляна Митева.

20:30 ч. „Boom&Bust
Развитието на Българската фондова борса и перспективите пред капиталовия пазар в България са темите на предаването „Boom&Bust“ с водещи Владимир Сиркаров и Кузман Илиев. Гостите в студиото са известни имена от финансовия свят-Бистра Илкова – бивш изпълнителен директор на БФБ-София  и Николай Ялъмов от Финансова компания Капман.
И още - интервю с бившия председател на СД на БФБ-София, Виктор Папазов.

Неделя, 18 декември, 17:30 ч. „Медиите On Air“ с водещ  Доника Ризова
Разбраха ли чуждите медии иронията в анкетата  Футболист на годината и как отразиха почетната титла доктор хонорис кауза за Христо Стоичков? Знаят ли спортните репортери кой седи на пейката на футболен клуб „Витоша“ Бистрица? Защо Камата се е застъпва за Боевски?
Спортните сканали на годината през очите на спортните журналисти –Владимир Памуков (в.Труд), Станислава Кръстева ( Гонг.бг), Стефан Дачев -Топ Спорт и Велислава Миланова –телевизия Bulgaria On Air.

18:30 ч. „Видимо и невидимо“  с водещ Калин Манолов
Тема: Бизнесклиматът в България: от игла до компютър
Какви са показателите на България в последните класации за правата на собственост, корупция и конкурентноспособност? Лесно ли се прави бизнес в България – както с глобален,  така и с локален мащаб?  Какво научи бизнеса от кризата?  Пречи ли му правителството или помага?  Стратегии за оцеляване или стратегии за растеж?
Това и повече в разговора с Ираван Хира, генерален директор на Хюлет Пакард България и Радина Банкова, член на УС на Българската асоциация на производителите и износителите на облекло и текстил.



ИЗБРАНО