Премиери по AXN през юли

30 юни 2015 | 14:04 Дачев
Първото премиерно заглавие за месеца е на 3 юли - петък от 22:40, когато базовият AXN започва излъчването на четвърти сезон от историята за великия Спартак – „Войната на прокълнатите“.

Въстанието на робите се е разраснало до няколко хиляди млади и гневни мъже и Спартак най-накрая се чувства готов да тръгне на война срещу Рим. Римският сенат също не губи време и се обръща за помощ към безстрашния пълководец и стратег Марк Лициний Крас. С малко помощ от младия и нахъсан Юлий Цезар, той трябва да се справи с непокорните роби, дръзнали да тръгнат на война срещу господарите си. Ще се лее кръв, а задкулисните интриги, предателства и измени, ще бъдат по-заплетени и коварни от всякога.

На 29 юни от 22:45, AXN Black ще излъчи „Уличен ритъм 2: Завръщане у дома“. С приближаването на националната танцова надпревара, университетска танцова група, взима в редиците си талантлив нов танцьор, който би могъл да им помогне да спечелят първото място, но само в случай, че спре да се занимава със собствените си проблеми и обърне повече внимание на репетициите. Но, Ченс Харис просто не успява да се фокусира на дансинга, а и кой ли би го обвинил – в семейството му цари пълен хаос, нещата с гаджето му не вървят, а сега и улична банда е по петите му за да му даде урок за неизплатен дълг. За да спечели състезанието, Ченс трябва да остави настрани вдсичките си проблеми и да се фокусира върху танците. Няма да е лесно, но Ченс приема предизвикателството...

* * * * * * * *
 
През юли по AXN White започват няколко нови сезона.

Първи е седми сезон на „Родина“, който започва на 9 юли.

На 13-ти стартира дванадесети сезон на кримката „Убийство по сценарий“, следван от втори сезон на „4исла“ от вечерта на 24-ти юли.
 


ИЗБРАНО