bTV по Коледа: премиери, музика, обзори и смях

17 декември 2014 | 13:29 Дачев
На 24, 25 и 26 декември сутрешният блок „Тази сутрин” ще започва в 7:00 часа. На Бъдни вечер в „Преди обед” ще гостуват златните момичета на художествената гимнастика, а за най-светлия празник Деси, Сашо и зрителите на bTV ще се подготвят с Мариана Векилска, Жени Марчева и Диана Любенова и техните прекрасни деца! На този ден в предаването ще стартира новата поредица „Сготвено с любов“, в която от Бъдни вечер до Нова година екипът ще гостува в кухните на популярни двойки, които ще приготвят любимите си празнични рецепти. След поредица от забавни филми, веднага след bTV Новините в 19.00 часа, медиата ще излъчи концерт на Лили Иванова, а от 22.00 часа специално издание на „Шоуто на Слави”. 
 
След усмихнатото коледно утро с Антон Хекимян и Биляна Гавазова, зрителите на „Преди обед” ще видят как се справят в кухнята и в живота писателят и психиатър Калин Терзийски и неговата половинка Ивана. Не в кухнята, а на острова на „Сървайвър“ пламва една друга любовна история – тази между продуцента Евтим Милошев и тв водещата и именичка - Христина Апостолова, които откровено ще разкажат как се откриха един за друг сред отровни змии и опасни гущери. По обяд bTV ще излъчи концерта на Веселин Маринов, а веднага след това с премиерата на „Дванайсет коледни желания” стартира филмов маратон до късните часове на вечерта. 
 
Третият ден на Коледа ще предложи на зрителите забавление с актрисата Ева Тепавичарова, която ще отвори вратите на дома си за „Преди обед” и ще покаже как се меси новогодишна погача. Колко стръмен е пътят към успеха и как се пробива в корпоративния свят ще сподели бизнес дамата Саша Безуханова, а как се работи без почивен ден на 92 години ще разкрие „госпожа Стихийно бедствие“ - Стоянка Мутафова. Обедното настроение ще се приповдигне от изпълненията на прекрасната „Крисия и приятели”. Веднага след концерта идва ред на филма „12 мъже за Коледа” и нова порция филмови заглавия. 
 
По традиция място в празничната програма на bTV е отделено и за годишния обзор на събитията, който ще се излъчи на 27 декември в „2014: Равносметката” с водещи Гена Трайкова и Венелин Петков. В почивните дни между Коледа и Нова година зрителите ще видят и специални издания на bTV Репортерите. В тях Боби Лазаров ще представи една вдъхновяваща и позитивна история и най - смешните случки с репортерите на bTV през годината. В празничните дни няма да има емисии новини в 17.00 часа, предаването „Лице в лице” ще почива от 24 декември до 5 януари, а водещите на „Тази сутрин” ще отсъстват от ефира единствено на 1 януари 2015г.
 
В почивните дни между Коледа и Нова година предавания на bTV „Тази събота” и „Тази неделя” също са подготвили празнични издания. На 27 декември в студиото ще влязат Иван Петрушинов, преоблечен като Дядо Коледа, водещите Меги и Нели, Наталия Симеонова, Мира и Георги Кадурини, Банските баби, писателят Георги Господинов, астрологът на звездите Гал Сасон, който ще представи прогнозите си за 2015 година и други. 
 
На 27 декември в „Предай нататък” Наталия Симеонова ще разкаже историята на един истински бежанец в България и ще направи ретроспекция на "най-щурите мечти", "най-затрогващите моменти", "най-щедрите благодетели – хората, подали ръка", ще припомни кои са "звездите” в „Предай нататък" и с присъщата си емоционалност ще обобщи изминалите двете години, в които екипът на предаването сбъдва мечти от ефира на bTV.
 
Празнични издания ще имат и неделните предавания „Търси се” и „120 минути”. Меги и Нели ще припомнят на зрителите сълзите и усмивките на голяма част от своите гости, а Светослав Иванов ще покаже лицата, които през тази година изиграха огромна роля в политическия, обществен и културен живот у нас и провокираха много силни емоции у всеки българин.
 
Забавлението ще бъде в основата и на невероятните „Комиците”, които на 27 декември ще си правят шеги с Dj Rossko и Ели Раданова, режисьорът Иван Ничев и сценариста Татяна Ничева, композиторът Стефан Димитров, актрисата Анджела Недялкова и творческият и актьорски екип на българския филм, кандидат за Оскар "Пътят към Коста дел Маресме".
 
Николета Лозанова и „Папараци” ще изпратят 2014г. с 6 известни дами, които на 28 декември ще обсъдят светските събития, скандали и папарашките попадения на годината. Водещата ще се преобрази в един персонаж за социалните експерименти, които екипът прави във всяко свое издание. И като за финал зрителите ще видят неизлъчвани кадри от интервюта на най-пикантните гости в предаването.
 
Сред филмовите заглавия, които bTV ще предложи в последния уикенд на 2014г. са „Последният пенсионерски запой” (“Last Vegas”, Майкъл Дъглъс, Робърт Де Ниро, Морган Фрийман, Кевин Клайн), обичаната и вечна българска комедия „Топло” на режисьора Владимир Янчев, с участието на Наум Шопов, Константин Коцев, Стоян Стойчев, Георги Черкелов и други.
 
В дните до Нова година зрителите ще се забавляват със заглавия като „Ангели и демони” (Том Ханкс, Юън МакГрегър), „Той не си пада по теб” ( Дженифър Анистън, Бен Афлек, Дрю Баримор и др.), „Луда по Стийв” (Сандра Бълок, Брадли Купър) и други. Последните дни на 2014г. „Преди обед” ще изпрати с медийния експерт Гого Лозанов и неговата съпруга Галя, които ще разкажат за най-щурите си нови години, Катя и Здравко от дует „Ритон“, какво предстои през 2015-а според най-известната френска астроложка, последовател на учителя Петър Дънов и още много теми и събеседници. 
 
Старата година bTV ще изпрати със специални издания на най-обичните комедийни предавания в ефира – „Шоуто на Слави” и „Комиците”. Много смях, култови превъплъщения, изпълнения на живо, най-забавните моменти от годината, както и много изненади ще очакват зрителите в новогодишната нощ. От 20.00 часа bTV направи обзор на най-забавните моменти на 2014г. Сред VIP-гостите в „Комиците” от 21.00 часа ще бъдат самия Дядо Коледа (в ролята Владо Пенев) и най-забележителната Снежанка в историята, изиграна от актрисата Силвия Лулчева. Специални гости ще бъдат и певците Орлин Горанов, Тони Димитрова, Поли Генова & Латида, група „Бон-Бон”, група „Фондацията”, ансамбъл „Филип Кутев”, Преслава, Крум и други. „Шоуто на Слави”, което е с начален час 23.00 ще отправи едни от най-забавните и емоционални новогодишни пожелания заедно с голяма част от водещите на bTV. 
 
За най-малките 2015г. ще започне с анимацията „Делго” (“Delgo”), „Ледена епоха 3: Зората на динозаврите” (“Ice age 3: Dawn of the Dinosaurs”) и други. 
 


ИЗБРАНО