Новите приключения на Бай Ганьо” в „Шоуто на Канала” за Нова година

17 декември 2012 | 15:33 Дачев
Специален брой на „Шоуто на Канала” по Алеко Константинов - „БГ завинаги или Новите приключения на бай Ганьо” на 31-ви декември от 21:00 ч. и на 1-ви януари от 20:30 ч. по БНТ1

По случай посрещането на Новата година, в две поредни вечери  шоуто ще бъде посветено на Алеко Константинов и новите приключения на най-известния му герой
 
В главната роля на прославилия се българин влиза актьорът Тончо Токмакчиев, за да го направи по свои образ и подобие. Неговите приключения започват в Прага в навечерието на нова година, където на Карловия мост се завихря истинска новогодишна промоция на мускали. 
Емблематичният герой на Алеко Константинов излиза и на сцената на операта -  заедно с Аделина Кънева
 
Специални гости в празничното издание на „Шоуто на канала” на 31-ви са Георги Мамалев и Румънеца и Енчев. Заедно с тях 2012 г. ще изпратят и актьорите Ани Михайлова, Камен Воденичаров, Тодор Башиянов, Стефан Щерев - Чечо и други.
 
В първият ден от новата 2013 г. в монолозите на Алеко Константинов влиза Николай Урумов. Известният българин Бай Ганьо ще се срещне с него, за да му честити 150-тата годишнина.
 
Каква е връзката между Бай Ганьо-журналистът и актьора от сериала „Под прикритиеКирил Ефремов, зрителите ще разберат при срещата им на 1-ви януари в „Шоуто на Канала”.


ИЗБРАНО