Прелюбодейци

"Cheaters":

В изключително популярната едноименна поредица, посветена на залавянето на прелюбодейци и разобличаването им пред телевизията, стожерът на моралните норми - Джоуи Греко, продължава да открива още неверни партньори, които се развихрят, докато половинките им ги няма.
“Прелюбодейци” е класическа риалити телевизия, обединяваща най-завладяващите елементи от разследванията на живо с телевизионна камера.

Мнителни хора наемат екипа на “Прелюбодейци” от частни детективи да извадят “кирливите ризи” на техните интимни партньори и съпрузи. След това камерите записват всички публични и лични действия на заподозрения.

В това силно пристрастяващо шоу никога не се позволява предпазливостта и тактичността да попречат на хубавото спречкване между любовници. Щом бъдат събрани неоспоримите доказателства, водещият Джоуи Греко и екипът на “Прелюбодейци” споделят своите открития с клиента, на който се дава възможност да хване партньора си на местопрестъплението. Греко показва на клиентите си еротичните доказателства срещу техните непослушни половинки, а след това заедно с екипа си ги среща със самите прелюбодейци – винаги на възможно най-оживените места.
Резултатите често са взривоопасни. Самият Греко веднъж бил прободен с нож от разгневен прелюбодеец!

Водещ от 13 сезон: Кларк Гейбъл III.
Излъчва се по CBS Reality.

От септември 2014 г. - сезон 14.

ИЗБРАНО