Биберон

Предаване в помощ на младите майки. Ако искате да научите всичко за бременността и раждането, ако искате да сте наясно с най-модерните методи за дородова диагностика и да сте в крак с новите тенденции при отглеждането на бебетата, гледайте "Биберон".

Първото предаване в българския ефир, посветено на бременността и майчинството, е създадено по идея на Мария Цветкова на 14 декември 2002 г. Първото предаване у нас, което подаде ръка на настоящите и бъдещите родители. Бъдете с нас, за да почувствате майчината обич, гордостта и щастието на младите татковци. Разговорите с психолози и педагози ще ви помогнат при възпитанието на вашите деца, a гостуванията ни на семейства с бебета ще обогатят знанията ви с практически съвети.

В рубриката “Бебета на звезди” ще ви отведем в домовете на популярни личности, за да ви покажем как се грижат те за своите деца и да ви разкрием чувствата и емоциите им на родители. Камерата на “Биберон” няма да пропусне обичаите и поверията, свързани с новороденото и майката, народните празници, пресъздадени от деца, както и любовта в очите на родителите. Нашият екип ще ви направи съпричастни и на проблемите и нуждите на децата с умствени и физически увреждания.

Контакт: biberon@skat.bg
До 22 декември 2012 г. по телевизия СКАТ.

ИЗБРАНО