Искрено и лично

Следобедно дамско токшоу, водещ - Миглена Ангелова.
Продуценти: "Зенит" (Миглена Ангелова") и "!no frame media".

Залага се на личната история, която ще се обсъжда в студиото. Гостите-участници в разговора са подбрани така, че да бъдат представени колкото се може повече гледни точки по дадената тема. Спазва се принципът на плурализъм и уважение към различната гледна точка.

В две издания седмично - вторник и четвъртък - водещата в студиото е с основен герой на темата си и с още 6 души, хора с подобна история, специалисти, представители на различни институции.

В понеделник, сряда и петък тематиката е за себепознаването (по традиция от рубриката на предаването „Терминал 7” – „Открий себе си” (февруари - юли 2013 г.).
Водещата дискутира различни теми от себепознаването с още 4 специалисти в студиото.

Фейсбук: facebook.com/Iskrenoilichno.tv
Уеб сайт: miglenaangelova.com

От 30 септември 2013 г. до 31 януари 2014 г. по TV7.

====

Сутрешно токшоу, водещ - Миглена Ангелова.

Целите на предаването:
* да направи обикновения човек главно действащо лице с неговите болки и радости, надежди и разочарования, възходи и падения;
* да откликне на естествената човешка потребност от споделяне, съпреживяване, съчувствие, разбиране, съвет и помощ;
* да направи обществено достояние проблемите на отделния човек и семейство, очертавайки тяхната социална значимост.

Предаването е приземено към реалния човек с неговите всекидневни преживявания и проблеми, балансирани с мнението на конкретни специалисти. Предимство има личната история — неукрасена, автентична, изживяна в първо лице единствено число. “Вашата лична история има значение...” - това е лайтмотивът на всяко предаване. Основополагащият принцип е заложен в самото заглавие — “Искрено и лично”. Проблемите се разглеждат преди всичко през призмата на съкровения личен свят на гостите и събеседниците, от специфична, “искрена и лична” гледна точка. Екипът на предаването се ръководи от принципите на толерантност, равнопоставеност и откритост. Теми-табу не съществуват.

От октомври 2001 до април 2008 г. по bTV.

===

Следобедно токшоу, водещ - Миглена Чакракчиева.

Предаването е приземено към реалния човек с неговите всекидневни преживявания и проблеми, балансирани с мнението на конкретни специалисти. Предимство има личната история — неукрасена, автентична, изживяна в първо лице единствено число.

“Вашата лична история има значение...” - това е лайтмотивът на всяко предаване.
Основополагащият принцип е заложен в самото заглавие — “Искрено и лично”. Проблемите се разглеждат преди всичко през призмата на съкровения личен свят на гостите и събеседниците, от специфична, “искрена и лична” гледна точка. Екипът на предаването се ръководи от принципите на толерантност, равнопоставеност и откритост. Теми-табу за ток-шоуто не съществуват.

Нова рубрика на предаването е „Истории за приятелството".
Уеб сайт: iskrenoilichno.bg

От 19 май до 19 декември 2008 г. по Нова телевизия.

ИЗБРАНО