Survivor 7

Риалити шоу, сезон VII "В непознати води". Локация: Доминикана, Карибско море.
Водещ: Ваня Джаферович.

Кастинг: от 28.09.2022 г.

20 участници са разделени на две племена: 10 Воини и 10 Известни. Участниците се борят за провизии и имунитет. От тях се очаква да покажат бързина, сила, баланс и съобразителност и да изпитат границите на възможностите си. Още на старта, популярните личности ("Известни") се изправят срещу конкурентите си ("Воини"), а след битката по-добрият тим получава племенен имунитет. Един от участниците, който демонстрира изключителни качества, взима личен имунитет, спасява се от номиниране и си гарантира предимство, което може да обърне хода на играта.

В следващите три месеца сървайвърите ще трябва да изградят подслон на острова, който невинаги ще бъде гостоприемен към тях, и да понесат тежки лишения. По пътя към финала и титлата „Последният оцелял“ те ще влязат в игри и изпитания, ще трябва да покажат не само физическа сила, но и стратегическо мислене.

На зрителите се дава възможност да изживеят приключението едновременно с участниците - предаването се излъчва почти в реално време. Зрителите определят кой участник продължава напред всяка седмица, както и големия победител в края на сезона.

Награда за победителя: 150 000 лв.

От 18 февруари 2023 г. по bTV.

ИЗБРАНО