Помощ 112

Екшън-криминална риалити поредица, вдъхновена от реални случки и събития. Драматизация с непрофесионални актьори. Продуцент - “Идалго Прадакшънс”, Красимир Ванков.

Предаването представя истории на хора, изпаднали в беда и получили помощ след подаване на сигнал на единния телефонен номер за страната - 112. Залегнали са случаи, разказани през погледа на свидетелската камера на екипите на полицията, пожарната или спешната помощ.

Спектърът от сигнали е широк: хитри престъпни схеми, опити за отвличания и грабежи, опасни селфита, сбивания на пътя, телефонни измами, преследвания на наркопласьори и всичко, което ежедневно се случва на улицата, но понякога остава невидимо за очите на обикновените граждани. Показват се първите, бързи и неотложни мерки, които екипите взимат на местопрестъплението или мястото на произшествието. Това са решения в много опасни и напечени ситуации, които могат да спасят човешки живот.

Проследява се и разрешаването на случаите, предвиденото в закона и получените наказания. Показват се актуалните статистики, свързани със сигналите до номер 112.

От 17 октомври до 13 декември 2019 г. по bTV (18 издания).

ИЗБРАНО