Игрите на звездите

Гейм шоу по лиценз на световния формат "Celebrity Game Night".
Известни личности, разделени в два отбора, сбъдват мечти на обикновени зрители. Водещ - Катерина Евро, капитани на отборите са Георги Тошев и Денис Ризов.

Популярни лица от българския спорт, култура и шоубизнес се впускат в забавна надпревара с много игри, музика и хумор. Всяка седмица се канят по две гост-звезди за всеки отбор, както и по един участник, за чиято мечта или кауза те ще се борят. Водещата следи за правилното изпълнение на щурите игри и предизвикателства пред звездите и ще се грижи за доброто настроение на зрителите. Бенд изпълнява всяко музикално желание на участниците.

Двата звездни отбора играят по 5 игри. Гост-участникът от отбора-победител избира едно от популярните лица за партньор в последната шеста игра, в която има възможност да спечели до 5000 лв. за сбъдването на своята мечта. Желанията на участниците включват посещение на Китайската стена, подобряване на живота на животните в зоопарка, отваряне на училище за цирково изкуство в Люлин, инвестиране в собствена пиеса, музикални проекти, бизнес с графичен дизайн и др.

Популярните лица, които влизат в нетипична надпревара, са Азис, Ваня Щерева, Рут Колева, Влади Въргала, Тереза Маринова, Прея, Владо Пенев, Дара, Pavelll & Venci Venc’, Михаела Филева и др.

От 31 май до 30 август 2019 г. по bTV (14 издания).
От 15 юни 2019 г. по bTV Comedy (повторения).

ИЗБРАНО