Фамилно

Двучасово предиобедно магазинно предаване през уикенда, събота и неделя, с идеи, истории и съвети за цялото семейство. Водещ - Деляна Маринова-Джуджи (от 14.04.2018 г.).

Представят се любопитни семейни истории, прагматични съвети от специалисти от различни области за по-пълноценен семеен живот, разнообразни идеи за фамилни пътувания из непознати места в България, интересни занимания за уикенда за малки и големи, както и кулинарни рецепти и традиции, рубрики за здравето и дома - включително ремонти. Показват се наследниците на известни български фамилии и се представят интересни семейни истории на чужденци, които живеят в България.

С интересни срещи извън студиото се включва репортерът Асен Манасиев, а Аспарух Йорданов представя неизвестни факти за известните световни фамилии от миналото до днес.

Екипът води зрителите на семейни екскурзии до непознати красиви кътчета наблизо и далеч. Следят се новите филми, театрални постановки и концерти, подходящи за малки и големи, търсят се "извънкласни" занимания за децата през уикенда. Запознаваме се дори с домашните любимци на обичани българи.

Фейсбук: facebook.com/Фамилно-517040141983890/
Водещ до 8 април 2018 г. - Доника Ризова.

От 18 ноември 2017 г. до 28 апри 2019 г. по Bulgaria ON AIR.