Добър ден с БНТ 2

Развлекателно уикенд токшоу за семейството. Водещи - Тони Рапонска и Илия Илиев.

Гостуват успели личности, хора с интересни истории, шампиони от света на спорта, специалисти в сферата на здравето и естетиката.

Рубриката „На днешния ден“ ще припомня за интересни събития, научни открития, важни моменти белязали историята на България и света. В рубриката „ТВ-ателие“ екипът ще разказва що е то „винтидж“, как се прави декупаж, от къде идва квилинга или как да рециклирате хартия в домашни условия, а после да я превърнете в уникални картички.

Зрителите ще получават полезни съвети от специалисти как могат да си намерят интересно арт-занимание и сами да създават с ръцете си красиви и уникални творби.

Запазено място в новото предаване на БНТ2 ще имат българските традиции и автентични занаяти – как поддържаме обичаите живи и какви са съвременните им проявления днес.

Освен новини и любопитни подробности от света на спорта, уикенд-предаването ще бъде полезно на зрителите с информация за любителски спортни занимания, препоръки за личната тренировка и нови възможности за активност в почивните дни.

За технологични иновации, нашумели модни спектакли, кинопремиери, странни рекорди и прочути личности в ново амплоа ще разказва рубриката „Любопитно“.

Различни гледни точки към разговорите в студиото ще добавя и репортерът на БНТ2 Симона Крушкина.

От 11 март 2017 г. по БНТ2.

ИЗБРАНО