Един прекрасен ден

Магазинно предаване (до месец юни 2017 г. - сутрешно, след това - следобедно). Водещ - Каролина Братанова.

В продължение на 90 минути всеки делник предаването забавлява, но и информира. Зрителите се срещат с хора, с които си струва да се запознаят, отиват на места, които е хубаво да бъдат посетени и ще виждат интересни неща.

Позитивното послание е свързано с положително настроени гости и теми, които разширяват мирогледа и показват живота около нас в цялото му разнообразие.

Гостите:
Всеки ден в предаването гостуват известни личности от света на шоубизнеса, спорта, културния и обществения живот. Отделя се време и на непопулярни гости, които са интересни с личната си история, странната си професия или любопитното си хоби. Това, което за един е просто интересен начин за свободн овреме, за друг е цяла житейска философия.

Темите:
Магазинният характер на предаването дава възможност да се говори за всичко, което ни интересува. Ще има практични съвети от областта на здравето, красотата, модата, управлението на личния бюджет и семейните отношения, но ще има и романтични истории, екзотични пътешествия и езотерични учения.

Водещата е млада актриса - добронамерена, ведра, усмихната и най-вече любопитна да види, разбере и предаде нататък всичко, с което я изненада приятно животът. Целта й е да заразява с добро настроение и увереност, че всеки един ден би могъл да бъде прекрасен!

От 27 февруари 2017 г. по BiT.

ИЗБРАНО