Update

Предаване за високите технологии. Водещи: Бойчо Попов и Елена Кирилова.

Най-новото от света на високите технологии, IT-компаниите и дигиталния свят. Съдържанието е посветено на хайтек индустрията в крак със съвременния начин на живот, който е немислим без технологиите.

Технологичните анализатори Елена Кирилова и Бойчо Попов, които са и редактори в Investor.bg, запознават зрителите с последните постижения в IT-сектора, актуалните тек джаджи и най-интересните мобилни приложения и платформи, които подобряват качеството на живота в съвременния свят. "UpDate" разказва и истории на успеха и вдъхновява бъдещите предприемачи с постиженията на български и международни стартъпи, впечатлили пазара с оригинална и иновативна идея.

Технологиите вече навлязоха до такава степен в живота ни, че ни е трудно да си представим всекидневието си без много от тях. Всичко това намира и финансово изражение - днес петте най-големи по пазарна капитализация компании в САЩ са представители на хайтек сектора. "UpDate" е единственото предаване в българския ефир, посветено на технологиите. В пика на dot-com балона през март 2000 г. технологичните компании бяха сред най-големите в света – и все още са гиганти! Разбира се, успехът на "Големите 5" в технологиите също може един ден да свърши. Добрите времена никога не продължават вечно, но за момента технологиите са на върха на света.

Как най-големите технологични компании в света успяват да се задържат на върха на света, с какви проблеми се сблъскват, как решават казусите си, какво ги превръща в хайтек гиганти, как успяват да пробият новите компании, подценява ли се киберсигурността? Водещите следят под лупа технологичния сектор и всекидневно се информират за новостите.

От 21 януари 2017 г. по Bloomberg TV Bulgaria.
От 15 септември 2018 г. - сезон III.
От 18 септември 2021 г. - сезон VI.

ИЗБРАНО