Десет

Развлекателно токшоу, водещ - Ирина Белчева. Продуцент - Кармелита Тонева.

Всеки делничен ден предаването предлага по 10 нетрадиционни решения и гледни точки на традиционни житейски въпроси, за да срещне зрителите по забавен и приятен начин с важните неща от всички аспекти на ежедневието.

Заедно с гостите в студиото - популярни личности от обществения живот, водещата коментира темата на всяко издание през призмата на различните идеи, въпроси и възможности, важни за широката публика в един или друг момент от живота.

Веднъж седмично предаването показва и всекидневните усилия и успехи на хората в техните на пръв поглед обикновени професии.

Ирина Белчева: "Всеки човек трябва да открие важните неща в своя живот, за да може да живее истински и пълноценно, а не просто да съществува".

В първото издание: предаването се насочва към пъстротата от житейски радости и капани, като изследва "под лупа" 10-те основни тибетски принципа за възпитанието на децата (с гост - Гергана Паси); поглед към света на пътуванията и задължителните правила за вълнуващ и безопасен туризъм; съвети за избор на университет в чужбина.

Всеки петък предаването е с изнесено студио - гостува на културна или друга институция.

От 21 септември 2015 г. по Bulgaria ON AIR (до 13 ноември 2015 г. - от 18 ч., от 16 ноември 2015 г. - от 10:30 ч.).

Излъчва се и по телевизия "Черно море".

ИЗБРАНО