Огледала

“Огледала” е женско телевизионно шоу, предназначено предимно за дамската аудитория в широки възрастови и социални граници, с акценти за привличане интереса на цялото семейство. Водещ: Радост Драганова, уеб сайт - http://www.ogledala.com/, продуцент - Александра Иванова.

Целта на предаването е промяната на външния вид участника по конкретна тема и подготовката му за определено събитие. То засяга въпросите на естетиката, модата и красотата, съчетаването на задълженията с вътрешните потребности и излъчване на госта, борбата със стреса и необходимостта за самоутвърждаване. Съчетаването на полезното с приятното.

Участникът в предаването е зрител, избран чрез жребий от писма, написани до предаването с желание за участие. Възможно е да се покани за участник в "Огледала"- популярна личност, за която са получени много писма от зрители с молба да гостува в предаването.

Темите в предаването се определят в зависимост от зрителския интерес, писмото на участника и в съответствие с национални и популярни дати, обичаи и традиции, актуални събития. Например: интервю за работа, официална вечеря, работна среща, бизнес преговори, годеж, погача, гост на сватба, кумуване, предложение за женитба, първи учебен ден, коктейл, новогодишно парти, на гости на свекърва, абитуриентски бал, рожден ден, подготовка за заснемане на музикален видео клип и други.

Акцент в телевизионното шоу "Огледала" е изненадата за госта. Това обикновено е известна личност, с която гостът е подсказал, че много би искал да се запознае и срещне. Емоцията от тези изненади е запазена марка на телевизионното шоу "Огледала."

Настроението и атмосферата на предаването е семейна и приятна. Публиката, поканена в студиото, включва роднини, приятели и близки на госта, както и гости по темата, предишни гости на предаването.

"Огледала" е забавно развлекателно женско шоу, носещо актуална и полезна информация на и за госта по конкретната тема.

От 2003 до 13 юни 2009 г. по bTV.

ИЗБРАНО