Часът на кмета

Седмично актуално предаване за местна политика и градски / общински теми. Водещ - Бисера Илиева.

Предаването е връзка между гражданите и местната управа, като дава възможност на зрителите да зададат своите въпроси пряко към кмета на общината, в която живеят – без тромавата и бавна административна процедура, писмени отговори и мълчаливи съгласия.

Приемното време на кметовете се съобразява с гражданите, а не обратно – така кметската приемна е на живо всеки четвъртък от 18.30 ч.

Имате проблем с инфраструктурата; платените зони за паркиране; въпроси относно социални услуги; сигнал до кмета за нередности, замърсявания на улиците, или неремонтирана общинска детска градина? Не ви харесва как хранят детето Ви в училище; или пък общинските съветници не чуват Вашите предложения? А може пък да искате похвалите своя градоначалник – за добрата му работа или за отзивчиво отношение към гражданите? "Часът на кмета” е място за размяна на идеи; място за споделяне на впечатления от работата на градската управа; място за създаване и дискутиране на местни политики и проблеми.

"Часът на кмета” си поставя за цел да изгради трайни връзки между избирателите и кмета; между неправителствените организации и общинските съвети; между гражданите и местната администрация.

От 6 ноември 2014 г. до 6 август 2015 г. по Канал 3.
От 12 септември до 9 октомври и след 30 октомври 2015 г. - сезон II.

ИЗБРАНО