И аз го мога

Риалити формат - "I Can Do That". Продуцент: Магърдич Халваджиян.

Водещ: Станимир Гъмов.

Жури: Елена Петрова, Александър Балкански и Ники Кънчев.
Ментори: Софи Костова, Мирослав Цолов, Христо Димитров, Паскал Паскалев и Калин Вельов.
Участници: Алфредо Торес, Жана Брейчева, Елен Колева, Иван Звездев, Камен Воденичаров, Николай Георгиев, Симона Пейчева, Поли Генова, Петко Димитров и Яна Маринова.

10 популярни личности в продължение на 12 седмици поемат пред очите на публиката предизвикателства, които и самите те не са предполагали, че могат да преодолеят.

Участниците поставят на изпитание своята психическа и физическа издръжливост, сръчността и артистизма си, за да докажат на себе си и на зрителите, че се борят докрай за победа. Te не се страхуват от неуспеха, имат смелостта да бъдат истински звезди, а шоуто и тръпката от неизвестното е над всичко за тях.

Във всеки епизод (90 - 120 минути) има 5 различни и ефектни предизвикателства на живо, представени от професионалист. Всяка от звездите ще трябва да избере един от номерата, който да изпълни пред очите на критично жури и на публиката. Участниците имат на разположение една седмица да репетират с помощта на специалист и да извадят максимума от физическите, психическите и артистичните си възможности.

За едно и също изпълнение, един срещу друг застават две звезди, а след него журито определя кой от тях се е справил по-добре. Така претендентите за най-добро изпълнение остават 5. Следващата стъпка е всеки член на 3-членното жури да елиминира по още 1 участник, докато останат 2-ма финалисти за вечерта. Зрителите обаче са тези, които имат последната дума – техният вот определя седмичния фаворит.

Всяка седмица звездите трупат точки, които им помагат да стигнат до финала, а големият победител е един.

Един е и водещият, който превежда участници и зрители през джунглата от предизвикателства. Неговата роля е повече от трудна, защото той също бива въвлечен и поема своята доза предизвикателства.

Наградата за победителя е лек автомобил.

Фейсбук: facebook.com/i.az.go.moga

От 11 март до 27 май 2015 г. по Нова телевизия.
Победител - Симона Пейчева.

ИЗБРАНО