ВИП БРАДЪР 2014

Риалити шоу. Водещи - Ники Кънчев и Александра Сърчаджиева.

Стартов състав: 18 участника (от които 2 са "Политбюро"), 4 коментатора ("Домсъвет"), 2 водещи, 2 къщи ("Резиденция" и "Трудово-възпитателно общежитие").

Тема на сезона: "Образцов дом", с отбелязване на 70 години от от 9 септември 1944 г. Намигване към абсурдите на тоталитаризма през камерите на настоящето, взривоопасна смес от реалност и фикция. Епохата на соца, изчистена от политика и драматизъм и вкарана в машината на абсурда и забавлението.

Проектът има за цел да намери една обща за различните поколения платформа, през която - без тежки сантименти и предразсъдъци, по весел и забавен начин - да разкаже абсурдите на епохата. Тази “рамка” трябва да подсили естествения ход на предаването – интересни персонажи, изолирани в Къщата, докато “химията” на отношенията помежду им достигне до точката на кипене на емоциите и реакциите.

Всеки участник ще бъде “таен агент” не само на своята съдба, но по определен начин и в различна степен и на тази на съквартирантите си. Методите на дърпащия конците VIP Brother ще са по-усъвършенствани дори от тези на Държавна сигурност, така че да се гарантира безпрецедентно забавление и постоянно нарастващо напрежение в Къщата.

"Политбюро" - Йорданка Христова и Евгени Минчев.
"Домсъвет" - Магърдич Халваджиян, Венета Райкова, Александър Найденов и Никол Станкулова.

6-то издание на формата, продуцент - „Old School Productions” (Нико Тупарев), главен редактор Радослав Тушев.
Фейсбук: facebook.com/vipbrother.bg

Победител: Владислав Карамфилов - "Влади Въргала".

От 15 септември до 17 ноември 2014 г. по Нова телевизия.
От 16 септември по Diema Family.

ИЗБРАНО