Чарт

Вечерно уикенд предаване с любопитни класации от сферата на бизнеса, автор и водещ - Биляна Митева.
Излъчва се в събота и неделя от 22:00 ч.

Най-мощните компании, най-скъпо платените изпълнителни директори и техните корпорации, най-екстремните личности сред бизнесмените, най-високо бюджетните проекти в сферата на архитектурата, класация на така наречените "self made" милиардери и още много други класации по актуални критерии.

Ще видите още българите, допринесли с откритията си за развитието на отделни индустрии и кои родни учени са в основата на изобретения - като скоростната кутия на автомобила, противозачатъчното хапче, компютъра, космическата храна, консервантите и революционния метод на обучение, наречен сугестопедия.

"Chart" представа държавите с най-благоприятни законови и икономически условия за развитие на малък и среден бизнес, 10-те най-шокиращи търговски трика и как фирмите трупат капитал, експлоатирайки специфичната психология на потребителите, както и класация на хотелите, които промениха туристическия бизнес.

В пилотното издание: природните стихии, стрували най-скъпо на световните икономики; финансовите измерения на щетите, нанесени от урагана Санди (октомври 2012 г., САЩ).

От 24 ноември 2012 г. до 20 декември 2015 г. по България Он Ер.
От 6 ноември 2013 г. по "Черно море" (Варна).

ИЗБРАНО