Фен зона

футболно студио за Евро 2012, по 4 пъти на ден. Водщи: Камен Алипиев - Християна Гутева / Методи Манченко - Ели Гигова.

Предаването представя кой срещу кого ще играе същия ден и кой как се е представил в предишния, както и целия калейдоскоп от събитията извън терените в двете страни-домакини.

Екип анализатори: Пламен Марков, Станимир Стоилов, Ангел Червенков, Павел Панов, Явор Вълчинов, Владимир Манчев, Вили Вуцов, Милен Радуканов, Михаил Мадански и други треньори и играчи.

1. Първо студио - в сутрешния блок между 7:30 и 8:00 часа. Водещи - Иван Петров и Валери Генов.

2. „Фен зона Прогнози” /от студио 5/ - дежурството до след полунощ поемат два екипа, които се редуват всеки ден с водещи двойки – мъж и жена.
Два часа преди началото на всеки мач от деня, своите очаквания и прогнози споделят постоянните анализатори и специални гости. В този модул пратениците и кореспондентите на медията поднасят цялата предварителна информация за предстоящите двубои, пресконференциите на двамата треньори. Езикът на цифрите от статистиката и прогнозите ще оживее на огромния екран в студиото.

3. Трийсет минути преди и 20 мин. след мачовете (от 19:00 и 21:45 часа ) ще вървят традиционните студия, в които ще бъдат дискутирани стартовите състави, тактическите схеми, актуални информации за града, за стадиона и гостуващите агитки, ще се анализират голове и спорни положения, ще се чуят и първи отзиви от играчи след мача.

4. Във „Фензона в полунощ” (23:50 ч.) в студиото ще влизат специални гости. Това са известни футболни и спортни хора, обществени персони и посланиците на страните, играли същия ден.
Те са канени заедно с членове на семейството - децата и съпругите, които ще разказват за отношенията в семейството и за избора им в живота да бъдат със или без, във или извън футбола и спорта.

От 8 юни 2012 г. по БНТ1.
От 9 юни 2012 г. по БНТ2.

ИЗБРАНО