Милионер търси съпруга

Романтично риалити.
Продуценти - Емил Кошлуков и Виолета Сечкова, "!no frame media".

Водещ на сезон I ("Милионер търси съпруга") е близък до героя човек, който ще му помага да бъде по-естествен: Диана Любенова.
Мото: "Приказката става реалност". Предаването ще проследи в ефир как се сбъдва историята за Пепеляшка в реалния живот. Един от най-известните български милионери, Христо Сираков, ще избере своята съпруга пред очите на зрителите.
В основата на оригиналния авторски формат е търсенето на идеалната половинка от всекиго, а също така непознаването на живота на богатите и известни хора, които често се отдават на своята кариера и оставят на заден план личното си щастие.

В борбата за милионера могат да участват всички желаещи дами, без значение на възраст и социален статус в обществото. Всички жени, мечтаещи да спечелят сърцето на един богат и успял мъж, трябваше до средата на м. ноември 2011 г. да подготвят романтично писмо до главния герой и да опишат детайлно своята мотивация за участие и достигане до финал, през уеб адрес или по e-mail.

„Готов съм да падна на колене и да предложа брак на тази, която успее да грабне сърцето ми и още по-важно - тази, която ме убеди, че не търси само парите ми“, ангажира се Христо Сираков. Милионерът прави разлика между повърхностното харесване и дълбоката връзка, която търси; външната красота е сред изискванията му, привличат го очите, възпитанието, "как приказва" една жена. След първоначалния избор, по-нататък следва опознаването, дали жената го харесва и дали се грижи за него. Всяка жена, която иска да вечеря с него и евентуално да се обвърже, е добре дошла да участва - стига да е впечатлена от неговата лична изповед, публикувана на сайта на предаването, а не да е повлияна от други писани за него неща. Христо Сираков лично оценява всяка постъпила заявка за участие.

В продължение на около два месеца зрителите ще могат да проследят как той ще се опита да намери жената на живота си измежду избраните финалисти. По този начин ще видим един по-различен свят – света на милионера, който въпреки всички възможности, с които разполага, често остава сам.

Зрителите и приятелите на Сираков ще бъдат и наблюдатели, и съветници. Няма краен срок за първия сезон на предаването (26 епизода); ако има интерес е възможно форматът да бъде продължен с други милионери-участници. Предстоят издания на шоуто от чужбина, възможно е кандидатка да вечеря със Сираков при неговите многобройни пътувания. Очаква се участието в шоуто и на световноизвестни имена.

Шоуто не дава гаранция за финал "годежен пръстен и церемония".
Уеб сайт: http://milioner.tv7.bg/

=======

Водещ на сезон II ("Екс милионер търси съпруга" - Бианка Илич (коментарни студиа).

Небезизвестният български бохем, наследник на противоречивата фамилия Живкови и един от най-желаните и преследвани ергени у нас - Тодор Славков - също се впуска в незабравимото приключение да намери сродна душа.
Риалити форматът този път залага на самоиронията и пиперливия хумор, запазена марка за фамилия Славкови.

В рамките на 24 епизода Тодор Славков ще трябва да опознае и отсее кандидатките за сърцето му и да избере една от тях.
Кастинг - от 16 юли до 5 август 2012 г. Желаещите да участват в предаването пишат писмо по електронната поща с мотивация за участие, адресирано към самия Тодор Славков, като прилагат свои снимки.

От 5 декември 2011 г. до 30 януари 2012 г. по TV7 (сезон I).
От 14 септември до 10 ноември 2012 г. - сезон II.

ИЗБРАНО