Туризъм Инфо

Блок от кратки видео информационни форми - клипове и импресии, запознаващи със сстотици обекти и забележителности от България, както и предоставящи полезна туристическа информация.

В него са включени рубриките:
"100 национални туристически обекта",
"Музеи",
"Галерии",
"Хижи",
"Планинско спасяване",
"Пощенска картичка от...",
"Гледки от България",
"Гласовете на България",
"Транспортни връзки".

От 10 юли 2014 г. - рубрика "Тема на седмицата".

"Посоки" е рубрика за маршрути (от 19 декември 2011 г. точно в 10:50, 11:40, 16:50, 17:40, 20:40, 21:50 и 23:50 ч.) - нови красиви и интересни места от България, подходящи за еднодневни посещения и екскурзии. Маршруитте са подбрани така, че да са удобни и лесни за посещение за членовете на цялото семейство и да съчетават красивите гледки с полезната информация. Клиповете от поредицата „Посоки” са кратки, наситени и информативни, завършват винаги с полезна туристическа информация за точното местоположение и начини за връзка с показваните обекти.

Мащабното представяне на 100-те национални туристически обекта акценвтира възможностите на българския културно-исторически и природен туризъм.
Клиповете от поредицата за всеки един от обектите можете да гледате в рамките на информационния блок на телевизията „Туризъм инфо”, който се излъчва преди и след всеки документален филм. Точните часове на излъчване на поредицата „100 национални туристически обекта” са на всеки час и половина, и на всеки час в без петнадесет минути.

Ежедневно Телевизия Туризъм излъчва клипове за шест от 100-те национални туристически обекта.

Фейсбук: http://www.facebook.com/televisiontourism
Уеб сайт: http://see.bg/

ИЗБРАНО