Островът на изкушението

Риалити сериал, заснет през м. септември 2007 г. на п-в Юкатан - единствената част от Мексико с излаз на Карибско море.
Водещ: Витомир Саръиванов

Участниците са 30 (4 двойки и 22-ма изкусители, 11 мъже и 11 жени) и живеят в два отделни лагера - курорти, които се намират на десетки километри един от друг.

Сериалът започва с разделянето на 4-те двойки в двата лагера. Обвързаните жени пренасят своя багаж при изкусителите-мъже и обратното - обвързаните мъже отиват със снимки на своите половинки в лагера на жените-изкусителки.

Преди да се разделят, двойките си разменят гривни в знак на вярност. Гривните се превръщат в "брачните халки" на Острова. Ако някой от участниците махне своята гривна по време на снимките, този негов жест ще означава желание за раздяла с парньора.
Дали това ще се случи? Изкусителите и обвързаните участници ще имат много срещи, по различни поводи и на различни места...

Освен срещи с изкусители, обвързаните участници от 4-те двойки имат и специални срещи с водещия, всяка от които се нарича "Огън на откровението". По време на "огньовете" двойките ще научават какво се случва с техните половинки и как протича съжителството им с изкусителите.

От "Островът на изкушението" си тръгват (чрез елиминации) само изкусители, а 4-те двойки остават до края на сериала.

От 1 ноември 2007 г. до 18 януари 2008 г. по Нова телевизия.

ИЗБРАНО