Всички пред екрана

Предаване за всичко, което се случва НА екрана и ЗАД екрана, но предназначено за всички ПРЕД екрана. Водещ - Лазара Береану ("кака Лара").

Едно предаване, което по забавен начин – чрез различни рубрики, анкети, интервюта, представя събитията, филмите и предаванията, които предстои да се видят на екрана на БНТ през телевизионната седмица. Рубриката “НЯМА СКРИТО - ПОКРИТО” е мястото, което показва на зрителите най-интересните моменти от свимачната площадка на различните предавания. Как се подготвят темите за броя, работата на екипа и какви са тайните притеснения на водещите преди ефир, не веднъж са намирали място в тази рубрика. За предстоящите събития от екрана на БНТ се разказва в рубриката “В АВАНС”. А за нещата, които са се случили през изминалата седмица е запазеното място в “СЕДЕМ КРАЧКИ НАЗАД”. За да научим истината за себе си, най-добре е да се огледаме в мнението на “ДРУГИТЕ ЗА НАС” – рубриката, в която колегите от другите медии споделят своите впечатления за БНТ.
***
Основна роля във “ВСИЧКИ ПРЕД ЕКРАНА” е отредена на... всички пред екрана – зрителите на БНТ. Техните мнения, въпроси, похвали и препоръки се чуват в рубриките “ТЕЛЕФОН НА ЗРИТЕЛЯ” и “ЦАР ПУБЛИКА”. В началото на предаването ТЕЛЕВИЗИОННА ЗАГАДКА, свързана с някое от предаванията, или водещите на БНТ, дава шанс на всеки един от зрителите да се включи в ефир и да разговаря с гостите в студиото. Участвайки в ИГРАТА, в която се задават въпроси, свързани с програмата на БНТ, всеки може да спечели, стига да е гледал телевизия.

Лара и нейните гости ви очакват – ВСИЧКИ ПРЕД ЕКРАНА.

Контакти: телефон 814 2261, телефон за получаване на награди 814 2381, e-mail: pred_ekrana@abv.bg.

От септември 2005 г. до 27 юни 2010 г. по Канал 1 на БНТ.

ИЗБРАНО