Кухнята на Звездев

Кулинарно шоу с продуцент и водещ Иван Звездев. В половинчасовия му формат популярният готвач предлага по една лесна и бърза рецепта и по един специалитет.

========

До 2014 г. предаването се излъчва сутрин през делничните дни и в събота. Майстор-готвачът дава кулинарни съвети чрез реалния си живот и кухнята на своето семейство, където се снимат епизодите на предаването. Изгражда се култура на здравословно хранене, като кани видни педиатри и диетолози. Същевременно показва ястия от различни националности и култури, представя рецепти за всякакви вкусове и възможности: от вегетарианци до почитателите на месото, от начинаещи до професионалисти.
Петъчните издания са под мотото "Петък – ден на майстора", гостуват майстор-готвачи от България и света, които представят последните тенденции в готвенето. Съботните издания са отредени за гости - обикновени хора от различни краища и професии, както и известни личности от политиката и шоу бизнеса. От тях зрителите виждат интересни и практични идеи от реалния живот.

За да се съхрани старата българска кухня и кулинарна история, екипът гостува на българи от различни региони на страната - характерни фолклорни обичаи, свързани с християнските и национални празници, видени през призмата на кулинарното изкуство. В края на всеки епизод има видеообобщение, в което по достъпен начин се представя цялостният процес на приготвяне на ястията. Това гарантира успех в приготвянето на рецептата, дори и зрителите да не са успели да изгледат цялото предаване. Видеозапис на предаванията (рецепти) е стоял на адрес http://www.btv.bg/shows/kuhniata-na-zvezdev/recepti

Уеб сайт: kanal3.bg/kuhniata-na-zvezdev
Фейсбук: facebook.com/KuhniataNaZvezdev/

От 31 август 2009 г. по bTV.
От 10 септември 2012 г. - сезон IV.
От септември 2013 г. до 24 август 2014 г. - сезон V.
От 28 януари 2012 г. до 29 август 2014 г. и по bTV Lady.
От 25 октомври 2014 г. До 18 януари 2015 г. - сезон VI (само по bTV Lady).

От 1 февруари 2016 г. до 3 януари 2021 г. по Канал 3.

ИЗБРАНО