Банкноти по ноти

Музикална игра - музиката на звездите, шумът на парите...

Титуляр на играта е младата водеща Десислава Василева. От април 2008 година неин партньор в ефир е Петя Григорова, а от ноември 2008 водеща е и очарователната Галя Симеонова. Продуцент - IMS (Interactive Media Services).

Играта е с витална и динамична структура, което постоянно мени своя облик, но остава вярно на основополагащия си принцип: комбинация на музика и награди в уникална комбинация.

Гейм шоуто следва традициите на успешните телевизионни викторини, които IMS продуцира преди това ("Куизо" - БНТ, "На кафе" - Нова ТВ, "Бързи пари" - bTV, "Трезор", "Ва Банк" и други). Огромният набор от специализирани загадки, свързани с поп-фолк музиката, богатата и разнообразна колекция от най-новите и най-популярните музикални видеоклипове на звездите на „Пайнер мюзик“ са само част от предпоставките за успеха на играта.

Още в първия ефир (края на юни 2005 г.) първият участник спечели голямата награда от 10 000 лева. В годините е раздаден награден фонд от над 1 млн лв, както и 2 леки автомобила (в празнични кампании), печелившите участници са няколко хиляди.

Регламент: http://ims.bg/bg/productions/calltv/bynotes/rules


От юни 2005 г. до 16 април 2010 г. по телевизия Планета.

ИЗБРАНО