Жените

„Жените” e женско ток-шоу, насочено към дамската аудитория, но достатъчно интересно и за мъжката публика. В него популярната актриса и водеща Марта Вачкова доказва своите качества в амплоато си на защитник на дамите. Студио 5 на БНТ е мястото в българския телевизионен ефир, до което мъжете нямат достъп. Предаването се излъчва от понеделник до четвъртък от 11:00 часа и е с продължителност 60 минути. Дамите могат да следят и неговите повторения всяка сутрин от 3:00 часа по БНТ1 и от 04:10 часа по БНТ САТ.

В студиото на „Жените” Марта и нейните популярни гостенки разискват проблемите на нежния пол, разбиват „мъжките” клишета, защитават и утвърждават мястото на жената в съвременния свят, чиито динамични промени все повече и повече размиват границите между двата пола. Зрителките на предаването получават увереност и самочувствие за правата и позицията си в обществото, защото жените са по-голямата част от човечеството. Те раждат децата на планетата, възпитават ги и могат да направят света около нас по-красив и добър. И въпреки това този авторски формат не претендира да е знаме на феминизма.
Задачата, която Марта и нейният екип си поставят от самия старт на предаването, е да предизвикват мъжете, къде с ирония, къде на сериозно, като провокират дамите сами да търсят отговори на многото въпроси, за които имат притеснения да зададат открито.


„Жените с Марта Вачкова” се наложи като висококачествена, интересна и провокативна продукция, в състояние да извиква дебати и да бъде трибуна на българската жена. Предаването е копродукция на телевизионна къща „Виж” и БНТ1, изпълнителен продуцент на формата е компанията "Old School Productions".

Контакт с предаването: zhenite@mail.bg ; viz@onlinedirect.bg ; jenite@@onlinedirect.bg ; тел. 02-8437718

До 13 октомври 2011 г. по БНТ1.

ИЗБРАНО