Барбекю на двора

Едно поетично въведение:
Лято, слънце, почивка, уикенди, приятели, храна, при това добре приготвена… това е романтичният подтекст на поредицата „Барбекю на двора”. Кой не желае да го преживее?.

Въпросите…
Как да избягате от традиционните прегорели кренвирши и сухи пържоли? Как да сътворите истински шедьоври от достъпни и популярни продукти? Как да „скриете шапката” на гостите си в летните вечери на открито? Как да се превърнете в „царе на барбекюто” за пример и завист на познатите си?

… и отговорите
Ще получите ценни съвети как да се преборите със съпътстващите проблеми като: внезапно обвитите в пламъци вратни пържоли, комарите, неприятното чистене на прегорели мазнини, как да не замърсите храната, която готвите в „полеви условия”.

И още…
Освен зеленчуковите и месните ястия печени на барбекю, водещите, стъпка по стъпка показват семпли, но вкусни рецепти за салати, сосове и десерти, с които лесно може да обогатите кулинарния си репертоар.

Водещите? - Те са Кевин Уайт и Ким Шулце – усмихнати, чаровни и информирани. С други думи, перфектните гидове във вкусния свят на барбекюто.

По Fiesta TV.

ИЗБРАНО