Бедната милионерка

За филма

Държава: Венецуела/Панама
Година: 2008
Жанрове: Сапун

Режисьор: Вивел Ноуел

В ролите: Хианела Нейра, Хорхе Аравена, Роксана Диас, Едуардо Серано, Касандра Тепер, Висенте Тепедино и др.


"Pobre Millonaria": Да е единствената наследница на богатството на Фернандо Андрес дел Кастийо, собственик на "Тритон", една от най-големите фирми за международна търговия, е
само още една тежест за Исабела, красива и брилянтна млада жена, която се смята за непривлекателна и непотребна заради големите си комплекси за малоценност, които баща й е създал в нея с постоянните сравнения с изчезналата й майка, изключително красивата Аманда. А Луис Артуро, амбициозният и млад главен герой в тази история е популярен красавец от средната класа, който работи за дон Фернандо като логистичен шеф и управлява транспортирането на контейнерите през Панамския канал.

Фернандо, омръзнало му дъщеря му да продължава да се "крие", я назначава веднага да работи в семейния бизнес. Така Исабела, на 29 години, започва по принуда първия си работен ден и се запознава с Луис Артуро.

Дамяна Буендия, племенница на Аманда, която за изненада на всички е копие на починалата съпруга на магната, пристига изненадващо в дома на починалата си леля, бягайки от Маями, където смята, че е убила случайно съпруга си Ариел, измамник, преследван от Интерпол.

Неочакваното посещение на Дамяна предизвиква емоционален трус у всички. Но Лусиана, балдъзата на Фернандо, е най-шокирана, защото се страхува, че голямата й тайна е на път да се разкрие. Дамяна е истинската дъщеря на сестра й Аманда, която Лусиана е сменила още като новородена с двумесечната си дъщеричка Исабела.

Дамяна не си спомня, че е имала авантюра с Луис Алберто в тийнейджърските си години, но скоро главният герой се заема да й освежи паметта и двамата възстановяват пламенния си романс. И тогава на коварната и амбициозна Дамяна й хрумва да предложи на Луис Артуро едно перверзно съревнование: да видят кой от двамата ще се ожени първи за един от двамата милионери, Исабела или Фернандо дел Кастийо. По този начин, както Луис Артуро, така и Дамяна, ще са богати и като част от пакта им, ще продължават да са любовници и след сватбите си. Луис Артуро приема да участва в облога от една страна съблазнен от порочните умения на Дамяна, но от друга, защото чувства необяснимо привличане към невинната Исабела.

ИЗБРАНО