Обрати на съдбата

За филма

Държава: Колумбия
Година: 2007
Жанрове: Сапун

Режисьор: Андрес Марокин

В ролите: Мария Сесилия Ботеро, Мартин Карпан, Джон Алекс Торо, Каролина Асеведо, Уго Гомес и др.


"Nuevo rico, nuevo pobre": Браян става богат за една нощ. Какво чудо! Любимата мечта на лентяй като него. Андрес се е простил с лукса и е станал беден. Какъв кошмар! Сред най-големите за него. Някой е решил да им даде урок!

Съдбите на Андрес Ферейра и Браян Галиндо се пресичат. Причината?! Една медицинска сестра на смъртния си одър признава пред Антония, жена от висшето общество, че когато навремето й е помагала при раждането, е допуснала малка грешка – сменила е детето й.

При дадените обстоятелства, Браян, който е израснал в бедност, е определен като наследник на могъщото семейство Ферейра, а Андрес, който от малък се е наслаждавал на разкош, се налага да влезе в семейство, което едва изкарва пари за насъщния си.

Безразличието на сина, който са отгледали и мудността на биологичния син, принуждава Антония да размени животите и им дава урок.

Новият богаташ и новият бедняк са принудени да се сблъскат с два напълно различни свята. Браян е принуден да поеме юздите на компания, от чийто бизнес не разбира нищо. А Андрес, от своя страна, се научава какво означава постоянно да поглежда над рамо.

ИЗБРАНО