Магарешки истории

За филма

Държава: Германия
Година: 2006
Жанрове: Комедия

Режисьор: Cyrill Boss, Erik Haffner

В ролите: Christian Tramitz, Annette Frier, Oliver Kalkofe, Thomas Fritsch


"Die ProSieben Märchenstunde": е немски „приказен” комедиен сериал - забавни версии на най-известните детски приказки.

Всеки епизод разказва по една от най-известните класически детски приказки по модерен, нестандартен и влудяващо смешен начин. Всичките познания на зрителите за приказните герои ще бъдат подложени на изпитание, защото в детските приказки явно нищо не е, каквото изглежда.


Навярно малко хора знаят, че „Рапунцел” всъщност е детективска история, а храбрият рицар-спасител в действителност разследва мистериозно отвличане от царството приказно. Сигурно още по-малко хора си дават сметка, че гномите са престъпни босове в приказната мафия и въртят всичкото нелегално злато. Малко известен факт е, че Червената шапчица изобщо не е малко момиченце, а 30-годишна нереализирала се певица. Един ден щастието привидно й се усмихва, когато тя среща алчния продуцент г-н Вълк, който й обещава бързо издигане в музикалния бизнес...


Всички серии на „Магарешки истории” са направени по такъв начин, че са подходящи както за деца, така и за възрастни. Новият прочит на детските класики, представен леко и с усмивка, превръща „Магарешки истории” в забавление за цялото семейство.


От 5 август 2011 г. по bTV Comedy. От 19 декември 2012 г. - сезон III.

ИЗБРАНО