Наслада

За филма

Държава: Австралия
Година: 2007
Жанрове: Еротика

Режисьор: Ken Cameron, Paul Moloney, Daina Reid

В ролите: Diana Glenn, Peta Sergeant, Alison Whyte, Madeleine West, Kestie Morassi, Bojana Novakovic


"Satisfaction": Сериалът е продукция на „Fremantle” и е продуциран от „Lonehand Productions”. Първият сезон на “Наслада”, който ще излъчи телевизия ТВ2 от 12 юли 2008 г., се състои от 10 епизода.

Сериалът “Наслада” използва света на публичните домове, за да изучава човешката сексуалност, чрез търсенето на удоволствие. Всяка серия е за живота на шест жени, които трябва да установят и изпитат желанието на човешката интимност, публично пред всички нас.

Клои е работещо момиче, която има дъщеря на около 14 години. Мел обслужва високите кръгове. Хейтър отделя личния и професионалния си живот много по- успешно от останалите. Лорен, която е по- възрастна от другите, е била самата невинност, когато навлизала в сексуалната индустрия. Типи, най-малдата, е готова на всичко за да успее, а Над е ръководителя, професионалистката, която един ден среща своите фантазии.

Човешки, смел, сърцеразбиващ и много забавен - “Наслада” ни кара да изследваме нашите предубеждения за човешката слабост и сексуалност на места, на които няма къде да се скриеш.