Американска наследница

За филма

Държава: САЩ
Година: 2007
Жанрове: Приключенски

Режисьор: (сценарий) Danielle Wolff

В ролите: Race Owen, Joe Manganiello, Alicia Leigh Willis, Carter MacIntyre, Adam Donshik


"American Heiress": Един от най-лъскавите сериали на "Фокс" -историята на Елизабет Уейкфийлд, която е най-малката дъщеря на богатата фамилия Уейкфийлд.


След като оцелява след самолетна катастрофа в Гватемала, тя се оказва изгубена в джунглата. Спасителните екипи не намират оцелели на мястото на кървавата трагедия, а семейството й я смята за мъртва и прекратява всички опити за нейното издирване.Въпреки товаm, Елизабет не е сама. До нея е капитан Джей Ди Брус, който спасява живота й след тежката катастрофа. Двамата трябва да устоят на изпитанията, които им поставя дивата природа – да намерят храна, подслон и път през джунглата, който да ги отведе у дома.Лионел Уейкфийлд е главата на империята Уейкфийлд. Той е горд баща на пет деца. Най-големият му син Деймиан Уейкфейлд е алчен и отмъстителен. Неговото желание за победа на всяка цена не му позволява да се спре пред нищо, за да постигне целите си, дори и това да означава саботиране на всеки опит за спасяване на сестра му Елизабет.Междувременно отлъчената от семейството майка – Джордан Уейкфийлд, се появява, за да предяви своите претенции към наследството на богатата фамилия.


След завръщането на Елизабет и Джей Ди, връзката им отново е подложена на изпитание - този път от най-близките им и от трагичната заплаха, която непрестанно съпътства семейство Уейкфийлд...


65 епизода х60 мин.


От 27 юни до 20 септември 2008 г. по bTV (1-54 еп.). Повторение - от 14 декември 2012 г. Ново повторение - от 25 юли 2013 г.