Лалола

За филма

Държава: Аржентина
Година: 2007
Жанрове: Сапун

Режисьор: Диего Суарес, Густаво Лупи

В ролите: Карла Петерсон, Лусиано Кастро, Хуан Хил Наваро, Марсела Клоостербоер, Рафаел Феро и др.


"Lalola": Рамиро Падия, по-познат като Лало, смята, че никой и нищо не може да го спре. Лало върви в света на бизнеса с твърди стъпки. Той ръководи „Дон" - известно издателство насочено към мъжете. Обича да се хвали със своите завоевания, но неговото безотговорно поведение има последствия: не е обвързан сериозно и неговото его му пречат да постигне това, което иска - живот на „супер" мъж.
Лало триумфално се наслаждава на една нощ с Ромина, неговата последна жертва, а на следващия ден изчезва. Но този път Лало не знае с кого се е забъркал. Ромина е луда по него, но след като приема, че е отхвърлена, тя отива при една „магьосница", за да планира своето отмъщение: превръщането на Лало в жена. В следствие на магията, Лало се превръща в красива жена и няма друг избор, освен да се примири с живота си като Лола.
За да се справи с това преобразование, той се уповава само на помощта на Грейс, негова добра приятелка и безумно влюбена в Лало. Сега тя започва малко по малко да разкрива женските тайни пред него. Лола трябва да свикне с новото си тяло и да измине един дълъг път. Тя осъзнава, че нещата, които толкова много е харесвал у жените Лало, всъщност са много неудобни и смешни. Най-големият проблем пред Лало/Лола е да се справи със своята сексуалност. Сега усеща какво е да бъде жена, в която мъжката част се бори да запази своята идентичност, но която трябва да прикрива.
Лола не се приема за победена толкова бързо. Нейната мисия е да намери Ромина, за да развали магията и да си върне предишния вид. Но за целта се нуждае от пари и време. Именно заради това се налага да се сблъска със света и да продължи професионалните постижения на Лало. Налага се да се представи за своя братовчедка, за да заеме мястото си в издателството, като по този начин се превръща в жертва на трудовите пороци, които е определил като мъж...

ИЗБРАНО