Марина

За филма

Държава: Мексико
Година: 2006
Жанрове: Сапун

Режисьор: Давид Посада

В ролите: Сандра Ечевериа, Маурисио Очман, Умберто Зурита


"Marina": Теленовела, излъчена за първи път от американския канал “Телемундо” със световна премиера на 16 октомври 2006 г. Ммексиканската актриса Сандра Ечевериа прави изключително успешен дебют с главната женска роля. Продуцент е мексиканската “Аргос Комюникейшън”.


Сериалът разказва историята на младо, бедно и много смело момиче, което изкарва прехраната си, като развежда туристи из красивите брегове на мексиканския курорт Акапулко. Животът й внезапно се променя след неочакваната смърт на майка й. Тя е принудена да замине за голямото имение на Аларкон Моралес и да стане част от неговото заможно семейство, което обаче не е готово да приветства скромното момиче с отворени обятия.

В новия си дом Марина ще се сблъска лице в лице с презрението и злобата, но тя също така ще намери и закрила в лицето на мултимилионера дон Гилермо, който се оказва неин чичо. Като гост на семейството тя е привилегирована да се възползва от блясъка и лукса на новия си живот, които са й напълно непознати. Съвсем закономерно Марина ще срещне и любовта в лицето на Рикардо Аларкон – чаровен млад мъж, който се е посветил на безгрижния живот да пилее семейното богатство и който е нещастно женен за темпераментната Адриана.



Рикардо е запленен от красотата и непретенциозността на Марина, а невинният им флирт прераства в романтична любовна история, която не може да остане без последствия. Повечето хора около тях правят всичко по силите си, за да ги разделят, а Марина става основна мишена на гнева и омразата им. Въпреки всички препятствия, тя съумява да предизвика и да се противопостави на враговете си и по своя уникален и чаровен начин успява да спечели сърцата на мнозина.



По bTV, 2007 г.

ИЗБРАНО